Studentidrottsforum

Studentidrottsforum arrangeras varje år av Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Studentidrottsforum äger rum under oktober eller november månad och är en fullspäckad helg vars syfte är att samla alla inom svensk Studentidrott för att utbyta tankar och sätta en gemensam agenda framåt. Jämna år kombineras även forumet med Studentidrottens förbundsmöte.

Om Studentidrottsforum

Studentidrottsforum är ett forum för de som är medlemmar i en förening knuten till SAIF. På Studentidrottsforum har medlemmar möjlighet att träffa likasinnade människor, delta i workshops, inspirerande föreläsningar, fysisk aktivitet och inte att förglömma, en galakväll med prisutdelning och annat skoj! Studentidrottsforum äger rum under en helg på höstterminen, vanligtvis i oktober eller november månad.

 

Läs mer om Studentidrottsforum här!

Om förbundsmötet

Vårt ordinarie förbundsmöte äger rum vartannat år (jämna år). Då väljs en ny styrelse och riktlinjerna för de kommande två åren fastställs. Alla medlemsföreningar har rösträtt, under förutsättning att de betalat årsavgift och lämnat in årsrapport. 

Förbundsmötet är ett bra tillfälle att påverka studentidrottens framtid. De gruppdiskussioner som hålls brukar också innebära värdefulla tillfällen för erfarenhetsutbyten.

 

Läs mer om Studentidrottsforum med förbundsmöte här!

Relaterade dokument

För stunden inga

Relaterade sidor

För stunden inga

Vid frågor

Kontakta Maja Andersson Telefon: 010 – 476 54 92
E-postmaja.andersson@saif.se

Meny