Studentidrottsforum

Samarbete med andra föreningar

Studentidrottsforum arrangeras varje år av Sveriges Akademiska Idrottsförbund och en eller flera studentidrottsföreningar. Helgen tar plats under oktober eller november månad där det är en fullspäckad helg vars syfte är att samla alla inom svensk Studentidrott för att utbyta tankar och sätta en gemensam agenda framåt. Jämna år kombineras även forumet med Studentidrottens förbundsmöte.

Om Studentidrottsforum

Studentidrottsforum är en helg då ni som är medlem i en förening knuten till Sveriges Akademiska Idrottsförbund har möjligheten att träffa likasinnade människor, delta i workshops, inspirerande föreläsningar, fysisk aktivitet och att inte förglömma, en galakväll där årets utmärkelser och annat skoj äger rum!

2021

Varmt välkomna ska ni vara till Studentidrottsforum 2021 som i år arrangeras på Bosön Idrottsanläggning i Stockholm. Vi kan garanterat lova erfarenhetsutbyte, ny kunskap, vänskap och givetvis en galamiddag på lördagskvällen.

Vi följer givetvis utvecklingen av smittspridningen och folkhälsomyndighetens råd kring de lagar/riktlinjer som råder.

Save the date (and notice the place)
Tema:
Återstart och rekrytering
När: 6-7 november
Var: Bosön Idrottsanläggning

För frågor, kontakta förbundskansliet här.

Anmälan sker senast 10 oktober. Begränsat antal platser. Kostnad: 600kr med boende, mat, konferens. (Tilläggskostnad för boende från fredagen, 300kr.) Du kan söka Projektstöd för resekostnader till och från Studentidrottsforum.

Anmälan sker här.

Nominera

Vid varje Studentidrottsforum kan du nominera till årets utmärkelser. Varje utmärkelser hyllas med en prispeng som går till er förening.

Du kan nominera i följande kategorier: årets eldjäl, årets foto, årets film, årets förening samt den för året nya utmärkelse, årets kreativa idé. För att läsa mer om kriterierna klicka här och i sin tur på årets utmärkelser.

Läs mer genom att klicka dig vidare här.

Relaterade dokument

Inga dokument

Relaterade sidor

Årets utmärkelser
Hitta andra föreningar

Vid frågor

Kontakta Maja Andersson
Telefon: 010 – 476 54 92
E-post
: maja.andersson@saif.se

Meny