Studentidrottsforum

Samarbete med andra föreningar

Studentidrottsforum arrangeras varje år av Sveriges Akademiska Idrottsförbund och en eller flera studentidrottsföreningar. Helgen tar plats under oktober eller november månad där det är en fullspäckad helg vars syfte är att samla alla inom svensk Studentidrott för att utbyta tankar och sätta en gemensam agenda framåt. Jämna år kombineras även forumet med Studentidrottens förbundsmöte.

Om Studentidrottsforum

SStudentidrottsforum är en helg då ni som är medlem i en förening knuten till Sveriges Akademiska Idrottsförbund har möjligheten att träffa likasinnade människor, delta i workshops, inspirerande föreläsningar, fysisk aktivitet och att inte förglömma, en galakväll där årets utmärkelser och annat skoj äger rum!

 

 

2020

Välkomna till Studentidrottsforum 2020 som i år även inkluderar SAIF:s förbundsmöte som inträffar jämna år. Under förbundsmötet kommer du och din förening kunna rösta fram olika viktiga beslut för studentidrottens framtid.

 

Save the date (and notice the place)
När:
24-25 oktober
Var:
Kommer att hållas digitalt

För frågor, kontakta förbundskansliet här.

Nominera

Vid varje Studentidrottsforum kan du nominera till årets utmärkelser. Varje utmärkelser hyllas med en prispeng som går till er förening.

Du kan nominera i följande kategorier: årets eldjäl, årets foto, årets film och årets förening. För att läsa mer om kriterierna klicka här och i sin tur på årets utmärkelser.

Mer information om när du kan skicka din anmälan för bidrag 2019-2020 kommer.

Relaterade dokument

Inga dokument

Relaterade sidor

Årets utmärkelser
Hitta andra föreningar

Vid frågor

Kontakta Robin Hedqvist
Telefon: 010 – 476 54 95
E-post
: robin.hedqvist@saif.se

Meny