Bli arrangör

Samarbete med andra föreningar

Varje år ges möjligheten för dig och din förening att anta utmaningen att arrangera ett studentidrottsevenemang! Det är en lärorik upplevelse där vår förhoppning är att du och dina projektmedlemmar ska få stärkt självförtroende och värdefull erfarenhet för framtiden.

Arrangera Studentidrottsforum

Studentidrottsforum är en helg där svensk studentidrott samlas. Oftast innehåller helgen utvecklande workshops, en fysisk aktivitet, en gala och kanske dans på en av era nationer? Ni som förening arrangerar helgen i tätt samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund. En unik erfarenhet som vi hoppas lockar dig! Intresserad? Berätta ditt intresse för vår föreningskonsulent här.

Arrangera ett Student-SM

Student-SM lockar varje år ett tusental studenter från Sveriges alla universitet och högskolor, som alla kämpar för att ta hem titeln som årets studentmästare. Varje Student-SM erbjuder förutom rafflande tävlingar även erfarenhetsutbyte och sociala nätverk.

Att arrangera ett Student-SM är en rolig och bra erfarenhet både för föreningen och er som individer. Ni får kunskap om projektledning och vad det innebär att arrangera ett idrottsevenemang. Ni får bjuda in studenter från hela landet till att besöka just er stad och campus, och dessutom gör arrangörsföreningen oftast en ekonomisk vinst tack vare Student-SM.

Vill du veta mer om vilka Student-SM vi har i dag, kika här.

Vill du ansöka om att vara arrangör för Student-SM, kontakta vår tävlingsansvarig och be om en ansökningsblankett och som kommer ge dig all information du och din förening behöver.

Arrangera Studentiaden

 

Studentiaden är ett tredagars arrangemang där minst 8 idrotter arrangeras under samma helg, varav minst fyra av idrotterna är Student-SM tävlingar. Studentiaden är ett unikt studentidrottsevenemang och en av Sveriges största studentidrottstävling. Tar ni er an att arrangera en Studentiad har ni stora möjligheter att samarbete med lokala intressenter. Och det medför ökat kontaktnät och en massa ny kunskap som är värdefulla för framtiden.

För att stå som arrangör för Studentiaden behöver en ansökan skickas in. Kontakta SAIF:s tävlingsansvarig för blankett och mer information.

Relaterade dokument

Inga dokument

Relaterade sidor

Nationella tävlingar
Kontakt till andra föreningar
Studentidrottsforum

Vid frågor

Kontakta Adam Stigborn
Telefon: 010 – 476 54 93
E-post
: adam.stigborg@saif.se

Meny