Varmt tack för ert engagemang!
Under vårterminen har Johanna Wilhelmsson, Malin Eklund och Sanna Svensson vid sidan av sina studier lagt ner ovärderligt arbete och engagemang för Studentidrotten. Johanna och Malin har haft uppdrag som ambassadörer för SAIF och Sanna har gjort sin praktik hos oss på förbundet.

Vi på SAIF vill tacka er för den tid och det engagemang ni lagt ner. Ni har var och en stått för viktiga insatser som bidragit till att utveckla och sprida Studentidrotten!

Malin Eklund, Johanna Wilhelmsson och Sanna Svensson

Vad gör man som praktikant hos SAIF?
Vi har som sagt även haft förmånen att ha Sanna hos oss under sin praktikperiod från Högskolan i Halmstad. Sanna har haft i uppdrag att öka engagemanget hos de föreningar hon besökt. Praktiken hos oss på SAIF ledde även till att Sanna efter slutförd praktikperiod knep en av platserna i den svenska delegationsledningen som var på plats i Kina under World University Games. Sanna var både delegationsledare och rapporterade från mästerskapet i förbundets sociala medier. Ta del av sannas rapportering från mästerskapet i våra höjdpunkter på instagram!


Idrottsrörelsen bygger på ideellt engagemang
Ideellt engagemang är otroligt viktigt och en av hörnstenarna för att göra Studentidrotten ännu starkare både hos våra föreningar och inom förbundet. Det har varit en ära att få arbeta ihop med våra fantastiska ambassadörer och vår fantastiska praktikant!

Vill du engagera dig?
Skulle du eller någon du känner vilja engagera er inom Studentidrotten? Tveka inte att höra av dig till oss och berätta om vad du för kunskaper och intressen som kan vara till nytta för SAIF och Studentidrotten.

Kontakta våra föreningskonsulenter:
linnea.asservik@saif.se 010 476 42 02
maja.andersson@saif.se 010 476 54 92
therese.wahlstrom@saif.se 010 476 42 20

Meny