Stort deltagande under årets Student-SM i Simning

Student-SM i simning. Bild: Albert Visuals

Med totalt 140 anmälningar från 14 olika lärosäten blev helgen en succé när Linköping arrangerade årets Student-SM i simning. Tillsammans med både arrangörer, deltagare och en stor publik bjöd helgen på många skratt, glada hejarop och fina prestationer.

Årets Student-SM i simning, som anordnades av Linköpings Akademiska Simförening i samarbete med Linköpings Allmänna Simsällskap, blev en stor succé! Det är tydligt att årets projektgrupp haft roligt längs vägen och deras engagerande marknadsföring har inte gått obemärkt förbi. Projektledaren för årets evenemang, Aron Qvirist, ger oss en inblick i helgens händelser.

Hur har arbetet och förberedelserna inför sett ut?

– Förberedelserna för tävlingen började redan i höstas, och projektgruppen har haft en fantastisk resa tillsammans. Vi satte upp tydliga ansvarsfördelningar redan från start, vilket har varit en stor fördel och gjort arbetet tillsammans smidigare. Samtidigt har vi stöttat varandra och haft väldigt roligt under resans gång. Inför helgen hade vi en tydlig plan, och det lyckades vi följa under hela evenemanget.

Det var verkligen skitkul! Speciellt glädjande var att se deltagare från hela landet, från Luleå i norr till Lund i söder. Det är en stor framgång och vi ser redan fram emot nästa år!

Representerade lärosäten 2024

Linköpings Universitet, Lunds universitet, Stockholms universitet, Kungliga Tekniska Högskolan, Chalmers Tekniska Högskola, Göteborgs Universitet, Luleå Tekniska Universitet, Uppsala universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Malmö Universitet, Örebro Universitet, Karolinska Institutet, Handelshögskolan i Stockholm och Gymnastik- och Idrottshögskolan.

Stort grattis till Teknologkårens IF Simsektion som tog hem årets klubbstrid!

Resultat och medaljörer från årets Student-SM i Simning 2024 hittar du här.

Missade du årets Student-SM?

Du kan vara lugn, nästa års Student-SM i simning kommer att arrangeras i Lund av Teknologkårens IF Simsektion. Blir det kanske du som är med och utmanar årets klubbstridsvinnare på deras hemmaplan?

Följ Student-SM i simning på sociala medier och ta del av senaste nytt och fler bilder från helgen.

Har du frågor kring Student-SM? 

Kontakta adam.stigborn@saif.se

 

 

Meny