Malin Eklund, HKIF, är årets eldsjäl inom Studentidrotten!

Malin ser ideellt engagemang som något vackert där hon ger av sig själv för att andra ska få chans att uppleva alla fördelar som Studentidrotten ger. Studentidrotten fyller en viktig funktion som en samlande kraft. Studenter från olika utbildningar och olika länder hittar en gemenskap genom idrotten och får både socialt och kulturellt utbyte.

I Kristianstad är Studentidrotten i princip det enda studenterna har, enligt Malin. Det är bland annat därför Studentidrotten fyller en så viktig funktion. Det är så mycket mer än bara idrott. Det handlar om social gemenskap och möjlighet att utvecklas som person.

Ideellt är något otroligt fint, något otroligt vackert!

Malin har under året lagt ner sin själ i HKIF och tillsammans med resten av styrelsen kämpat hårt för att få ihop allt och få föreningen att växa.

 

 

Årets eldsjäl 2022 – Juryns motivering:
Att inte bara se hinder utan möjligheter är en konst. Med en stor portion entusiasm och social kompetens har denna person genom ordning och reda, föreningskunskap och utbildning bidragit med mycket energi och glädje till sin förening. Hon är en person som aldrig gav upp hoppet och har efter mycket hårt arbete och långa dagar lyckats vända en nedåtgående förening, till att idag ha en styrelse med studenter från ”hela världen” som tillsammans anordnar aktiviteter i 13 olika sektioner samt gemensamma träffar utanför. Hon är en person som kan vända negativt till positivt och problem till lösning och beskrivs som en person som med sitt driv och entusiasm kan försätta berg.

 

Stort grattis Malin och hela HKIF önskar SAIF!

Meny