Sveriges Akademiska idrottsförbund vill önska er alla en riktig god jul och ett gott nytt år! Det gångna året har varit tufft och pandemin har påverkat oss alla på något sätt. Men med alla svårigheter så har vi även fått se prov på hur fantasifull och lösningsorienterad Studentidrottsrörelsen är. Vi är oerhört imponerade över de omställningar, problemlösningar och den hoppfullhet vi ändå fått se inom rörelsen.

Några exempel är hur föreningar har ändrat sin träning för att fortsätta aktivera sina medlemmar, anpassning för digitala tävlingar, det engagemang som skapats inom alla områden och det fina samarbete mellan föreningar som vi har sett födas fram. Stort tack till er alla för en härliga inställning och att ni fortsätter kämpa mot en ljus framtid för Studentidrotten.

Nu blickar vi framåt mot 2021 och laddar om inför ett spännande år där vi alla hoppas att vi kan tävla och träna tillsammans igen!

Öppettider på kansliet under jul och mellandagar:

SAIFs kansli stänger ner för julledighet från och med den 23 december till och med 4 januari. Vill ni nå oss i något ärende under den perioden är ni varmt välkomna att kontakta oss via mail. Det kan dock ta längre tid än vanligt.

Meny