Med ett rekordstort deltagande och en otrolig entusiasm fylldes platserna till årets styrelseutbildning i Göteborg på nolltid. Under helgen den 20–21 april samlades 11 föreningar och 40 studenter från hela Sverige för en intensiv och givande utbildningshelg.

Helgen bjöd på en mix av föreläsningar, workshops, tävlingar och möjligheter till nätverkande och kunskapsutbyte mellan föreningarna. 

SAIF:s förbundsstyrelse var på plats
Förbundsstyrelsen valde att förlägga sitt ordinarie styrelsemöte till Göteborg för att kunna vara på plats under styrelseutbildningen. På så sätt kunde styrelsen aktivt delta i rörelsens verksamhet och nyttja tillfället till att själva engagera sig under flera delar av helgen.

Flera förbundsledamöter samt ordförande var i full gång under helgen där de höll workshops och delade med sig av värdefulla insikter genom diskussioner.

Deltagarna fick även möjlighet att diskutera viktiga föreningsfrågor såsom demokrati, ledarskap, ekonomi och verksamhetsplaner genom interaktiva sessioner och gruppdiskussioner.

Fysisk aktivitet på schemat – såklart!

Under lördagseftermiddagen anordnade Gymnastik- och idrottshögskolan som också deltog på utbildningen en rolig aktivitet utomhus. Aktiviteten gav många skratt och fick gänget att arbeta tillsammans. Även Akademiska spelens projektgrupp var på plats för att lyfta årets upplaga där man i år satsar stort på att växa.

Lördagskvällen avslutades på bästa möjliga sätt med en härlig middag tillsammans och quiz för att sedan avrunda utbildningen tillsammans på söndagen.

Några röster om helgen

Det va kul att få diskutera mycket och ta del av tips från andra föreningar. Höra om andras utmaningar och hur de arbetar.

Det var en riktigt rolig helg som gav massa ny inspiration och utbyten med andra föreningar.

Det var inspirerande med nya tankesätt till hur man kan samarbeta med andra samt vad viktigt det är att skapa en gemenskap i styrelsen och ha kul tillsammans.

Stort tack till alla som deltog och bidrog till helgen! Det är fantastiskt att se allt ert engagemang och den energi ni sprider. Vi ser framemot att följa er vidare på resan!

Har ni frågor om styrelseutbildningen kontakta therse.wahlstrom@saif.se

Meny