Nu kan du som föreningsledare anmäla din förenings deltagande i Studentidrottsforum 2021. I år arrangeras helgen på Bosön Idrottsanläggning den 6-7 november. Förberedelserna är redan påbörjade och vi tar även emot nomineringar för årets utmärkelser där vi i år har adderat en ny kategori!

Studentidrottsforum arrangeras vartannat år och 2021 är det återigen dags! En rolig och spännande helg väntar med tema återstart och rekrytering. Vi kan garanterat lova erfarenhetsutbyte, ny kunskap, vänskap och givetvis en galamiddag på lördagskvällen. Under helgen delas dessutom fem utmärkelser ut.
Under helgen håller vi till på Bosön i både grupprum och i stora salen Olympia. Vi varvar med föreläsningar, gruppvisa samtal, workshops och seminarier.

Vi följer givetvis utvecklingen av smittspridningen och förutsättningarna kan komma att förändras fram till Studentidrottsforum där vi anpassar oss till folkhälsomyndighetens råd kring de lagar/riktlinjer som råder.

Anmälan sker senast 10 oktober via länken nedan. Vi har ett begränsat antal platser så för att säkra din förenings plats är det klokt att vara ute i god tid. Kostnad: 600kr med boende, mat, konferens. (Tilläggskostnad för boende från fredagen, 300kr.) Du kan söka Projektstöd för resekostnader till och från Studentidrottsforum.

Anmäl er genom att klicka er vidare här.


Nominera till årets utmärkelser

Varje år delas utmärkelserna ut till personer och föreningar som gjort skillnad eller utmärkt sig i vår rörelse. Redan nu kan ni nominera de personer och föreningar som ni anser är värda utmärkelserna!

Årets förening – vinstpott 10.000 kr
Årets förening blir den förening som genom utveckling och/eller innovation under året bidragit till en god kontinuitet i dess verksamhet och därigenom skapat en livskraftig och attraktiv förening. Det kan vara en ökning av antalet medlemmar, utvidgning med nya idrotter, innovativa aktiviteter för att locka nya målgrupper av studenter, satsning genom utbildning av ledare och styrelse.

Årets foto – vinstpott 5.000 kr
Årets foto tilldelas en bild som speglar någon aspekt av studentidrotten.

Årets eldsjäl – vinstpott 5.000 kr
Årets eldsjäl delas ut till en person som med stort engagemang och hög kvalitet gjort något speciellt för föreningen.

Årets film – vinstpott 5.000 kr
Vi vet att filmer har lätt att få spridning och skapa intresse. En bra film kan locka nya medlemmar och deltagare. Priset för årets film tilldelas en film som speglar studentidrotten som det självklara valet. Filmen ska vara inspelad de senaste 12 månaderna, minst 30 sekunder- och maximalt 120 sekunder lång.

Årets kreativa idé – vinstpott 5.000 kr

Priset för Årets kreativa idé delas ut till en förening som genom sin kreativa sida skapat och genomfört någon/några kreativa idéer på aktiviteter för att stimulera till att fler väljer att röra på sig och vara fysiskt aktiva. 

Hur nominerar jag? Kom överens i din förening vilka kategorier som ni vill nominera i. Er förening kan alltså nominera i flera kategorier. Att nominera är enkelt. Klicka här för att ta er vidare till nomineringen och guidas igenom.

Meny