Hemsidefunktionen i IdrottOnline upphör från och med 1 januari 2023!

Från 2023 kommer IdrottOnline hemsida inte längre kunna erbjudas till föreningar och förbund. De som idag använder hemsidefunktionen i IdrottOnline måste ha bytt leverantör senast 31 december 2022.

RF kommer från och med den 1 januari 2023 att byta hemsideleverantör, vilket innebär att det inte längre finns möjlighet att erbjuda kostnadsfria hemsidor till föreningar och förbund.

Vad betyder detta för min förening?
Det betyder att om din förening använder hemsidefunktionen i IdrottOnline så behöver ni byta leverantör/verktyg för er hemsida senast 31 december 2022. 

Försvinner andra funktioner i IdrottOnline?
Nej. Avvecklingen gäller endast hemsidefunktionen i IdrottOnline, övriga administrativa delar i IdrottOnline kommer finnas kvar. Alltså kommer ni kunna använda IdrottOnline för medlemsregistrering även efter sista december 2022. Även andra system kommer att finnas kvar (t.ex. projektmedel och LOK).

SAIF tipsar
Vår rekommendation är att ta kontakt med er föreningskontakt så att vi kan hjälpa er att se om en hemsida är ett relevant medium för er att jobba med (eller om ni bör satsa på t.ex. sociala medier istället). Är ni säkra på att ni vill ha en hemsida och just nu använder er av IdrottOnlines hemsidefunktion – kontakta RF-SISU Distriktet. Vet ni inte vilka som är ert distrikt så kan ni söka på RF-SISU [Namn på stad] och ringa deras växel i ärendet.

 

Meny