Den 3–5 november är det dags att slå upp dörrarna till årets Studentidrottsforum i Göteborg. Missa inte chansen att delta på årets största event för styrelser inom Studentidrotten. Dessutom väntar årets stora Studentidrottsgala under helgen! Men detta är inte allt – ni har även möjlighet att nominera till årets utmärkelser. Priserna delas ut under galamiddagen.

Under helgen kommer ni få en unik möjlighet att nätverka och umgås med andra styrelser inom Studentidrotten runt om i Sverige. Det kommer bjudas på både workshops, erfarenhetsutbyten mellan föreningar, föreläsningar och självklart flertalet roliga aktiviteter att kunna delta i! Vad väntar ni på? Skriv upp det i kalendern och planera in helgen tillsammans med hela styrelsen redan idag!


Nytt för i år
Detta år kommer Studentidrottsforum äga rum i Göteborg på Quality Hotel The Weaver, som med sin trevliga miljö och logistiska möjligheter kommer bidra till en helg vi sent ska glömma!

Vi på SAIF ser mycket av det fina arbete och engagemang som läggs ner i våra föreningar och därför vill vi ge er denna helg för att kunna åka iväg, bli inspirerade, gå på gala och träffa massor av likasinnade från andra föreningar. För att skapa förutsättningar för så många som möjligt att kunna åka, finns möjlighet att få bidrag för både rese- och boendekostnader.

Nominera till Årets utmärkelser!
Varje år delar SAIF ut Årets utmärkelser till studentidrottsföreningar och studentidrottare som utmärkt sig på ett eller annat vis. Vi på förbundet vill visa uppskattning för allt fantastiskt arbete ni lägger ner inom Studentidrotten! Vi delar ut priser till föreningar och engagerade som gjort det där lilla extra, som visat på kreativitet och engagemang. Syftet med Årets utmärkelser är att på ett fint sätt lyft fram vad Studentidrotten faktiskt står för, nämligen glädje och gemenskap.

Vem som helst kan nominera till Årets utmärkelser! Vet ni någon som är en riktig eldsjäl, eller är ni i föreningen extra nöjda med en satsning ni gjort? Har ni fått till den där bilden som säger mer än tusen ord? Tveka inte en sekund att skicka in era nomineringar. Nomineringarna skickas in till Adam Stigborn.
Här kan ni läsa mer om hur ni nominerar.

 

Årets utmärkelser att nominera till:

  • Årets foto
  • Årets film
  • Årets kreativa idé
  • Årets eldsjäl
  • Årets förening

 

Är din förening sugen på att bidra mer under Studentidrottsforum, eller vill ni visa upp eller göra något under galan?
Kontakta: Therese.wahlstrom@saif.se

 

 

Vi ses i Göteborg 3–5 november!

Meny