Studentidrottsforum 2021 arrangeras den 6-7 november på Bosön idrottsanläggning i Stockholm. Vi på SAIF börjar ladda inför den helgen redan nu och det tycker vi att ni också ska göra! Med Studentidrottsforum i sikte är det också dags att börja fundera på årets utmärkelser som varje år delas ut till de personer och föreningar som gjort det lilla extra. Vet du någon som förtjänar att bli nominerad, tveka inte på att skicka in!

I år arrangerar vi Studentidrottsforum, den årliga mötesplatsen för engagerade personer i någon av våra medlemsföreningar och kårer. Varmt välkomna till en helg full med inspiration, möten, erfarenhetsutbyten idrott, galamiddag och trevligheter. Se till att redan nu boka detta i din kalender för hösten, detta vill du och din förening inte missa.

Vi kommer hålla till på Bosön, idrottens metropol i Sverige, i skärgårdsmiljö, tillsammans! Mer information kommer i september.

Datum: Helgen 6-7 november 2021

Plats: Bosön Idrottsanläggning

Målgrupp: Föreningsstyrelser

Nominera till årets utmärkelser

Varje år delas utmärkelserna ut till personer och föreningar som gjort skillnad eller utmärkt sig i vår rörelse. Redan nu kan ni nominera de personer och föreningar som ni anser är värda utmärkelserna!

Årets förening – vinstpott 10.000 kr
Årets förening blir den förening som genom utveckling och/eller innovation under året bidragit till en god kontinuitet i dess verksamhet och därigenom skapat en livskraftig och attraktiv förening. Det kan vara en ökning av antalet medlemmar, utvidgning med nya idrotter, innovativa aktiviteter för att locka nya målgrupper av studenter, satsning genom utbildning av ledare och styrelse.

Årets foto – vinstpott 5.000 kr
Årets foto tilldelas en bild som speglar någon aspekt av studentidrotten.

Årets eldsjäl – vinstpott 5.000 kr
Årets eldsjäl delas ut till en person som med stort engagemang och hög kvalitet gjort något speciellt för föreningen.

Årets film – vinstpott 5.000 kr
Vi vet att filmer har lätt att få spridning och skapa intresse. En bra film kan locka nya medlemmar och deltagare. Priset för årets film tilldelas en film som speglar studentidrotten som det självklara valet. Filmen ska vara inspelad de senaste 12 månaderna, minst 30 sekunder- och maximalt 120 sekunder lång.

Årets kreativa idé – vinstpott 5.000 kr

Priset för Årets kreativa idé delas ut till en förening som genom sin kreativa sida skapat och genomfört någon/några kreativa idéer på aktiviteter för att stimulera till att fler väljer att röra på sig och vara fysiskt aktiva. 

Hur nominerar jag? Kom överens i din förening vilka kategorier som ni vill nominera i. Er förening kan alltså nominera i flera kategorier. Att nominera är enkelt. Klicka här för att ta er vidare till nomineringen och guidas igenom.

Meny