Sveriges Akademiska Idrottsförbund tillsammans med Göteborgs Akademiska Ryttarsällskap, Chalmers Orienteringslöpare och Chalmers Studentkårs Idrottssällskap bjuder in dig som är engagerad i en studentidrottsförening till Studentidrottsforum 2019!

Vi vill bjuda in dig, styrelsen och ledare från din förening till en lärorik och studentidrottsfestlig helg i Göteborg, välkommen till Studentidrottsforum 2019!

Vi kan garanterat lova erfarenhetsutbyte, ny kunskap, nya kontakter och givetvis en galamiddag på lördagskvällen!

Under galakvällen kommer vi att dela ut fyra utmärkelser; årets film, årets foto, årets eldsjäl och årets förening. Nominera redan i dag så hyllar vi prestationerna tillsammans!

Under helgen kommer vi bland annat ha en workshop om framtidens studentidrott. Självklart är ett träningspass inplanerat och du kommer få ta del av en minst sagt inspirerande föreläsning och mycket annat smått och gått!

  • När: 16-17 november
  • Var: Göteborg
  • Boende: Scandic Crown, Göteborg
  • Tema: Framtidens studentidrott
  • Kostnad: 600 kr per person (inkluderar 1 natt på Scandic Crown inkl. frukost, galamiddag, fika och lunch lördag/söndag). Helgen stöttas av ldrottslyftet. Du kan söka ldrottslyftmedel för din resekostnad till och från Studentidrottsforum.

Anmälan stängde 10 oktober 2019.
Hann du inte anmäla dig? Gör en senanmälan till: fredrik.ginsby@saif.se

Meny