Den 1 december 2019 får Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) en ny generalsekreterare, Kristian Svensk. Han efterträder Johanna Olsson.

Kristian Svensk kommer senast från Simklubben Neptun med över 5000 medlemmar i rollen som verksamhetschef. Kristian har tidigare varit VD för Summer Games samt haft en utvecklingsroll i Korpen Stockholms län.

– Vi är stolta att kunna välkomna Kristian Svensk som ny generalsekreterare i Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Han kommer in i en otroligt viktig fas i och med vårt strategiarbete inför 2026 där hans profil matchar våra utmaningar väldigt väl. Kristian har lång chefserfarenhet från idrottsrörelsen och har arbetat framgångsrikt med både finansiering, större arrangemang och organisationsstruktur, säger Sture Espwall, förbundsordförande i SAIF.

– Det känns som en inspirerande utmaning. Jag ser SAIF som en välmående organisation med fortsatt potential att utvecklas. Det ska bli väldigt roligt att vara med i en fortsatt utveckling av förbundet, säger Kristian Svensk tillträdande generalsekreterare.

För mer information, kontakta SAIF:s ordförande, Sture Espwall, på telefonnummer: 010-142 79 93.

Meny