I år genomförs förbundsårsmötet digitalt, men trots det gör vi inget undantag i att hylla era studentidrottsprestationer genom vad vi kallar årets utmärkelser. Ni kan nu nominera den förening eller person som ni anser fyller kriterierna i kategorierna årets förening, årets foto, årets eldsjäl och årets film.

Under förbundsmötet som anordnas 24-25 oktober är det återigen dags att presentera och hylla vinnarna av årets utmärkelser. Det finns även en vinstsumma att kamma hem i varje kategori där vinstsumman för årets förening och årets film går direkt till er föreningskassa samtidigt som årets eldsjäl och fotografen för årets foto får prispengarna i egen ficka. Tveka inte att nominera dem som ni tycker har gjort sig förtjänta av en utmärkelse!

OBS! Alla nomineringar måste gå via er förening för att vara giltiga. Vänligen observera även att prestationerna måste ägt rum mellan den 1 juli 2019 – 30 september 2020.

Nominera till årets utmärkelser

Årets förening – vinstpott 10.000 kr
Årets förening blir den förening som genom utveckling och/eller innovation under året bidragit till en god kontinuitet i dess verksamhet och därigenom skapat en livskraftig och attraktiv förening. Det kan vara en ökning av antalet medlemmar, utvidgning med nya idrotter, innovativa aktiviteter för att locka nya målgrupper av studenter, satsning genom utbildning av ledare och styrelse.

Årets foto – vinstpott 5.000 kr
Årets foto tilldelas en bild som speglar någon aspekt av studentidrotten.

Årets eldsjäl – vinstpott 5.000 kr
Årets eldsjäl delas ut till en person som med stort engagemang och hög kvalitet gjort något speciellt för föreningen.

Årets film – vinstpott 5.000 kr
Vi vet att filmer har lätt att få spridning och skapa intresse. En bra film kan locka nya medlemmar och deltagare. Priset för årets film tilldelas en film som speglar studentidrotten som det självklara valet. Filmen ska vara inspelad de senaste 12 månaderna, minst 30 sekunder- och maximalt 120 sekunder lång.

Hur nominerar jag? Kom överens i din förening vilka kategorier som ni vill nominera i. Er förening kan alltså nominera i flera kategorier. Att nominera är enkelt, skriv en motivering tillsammans med eventuellt material (foto eller film) i ett mejl till förbundskansliet (info@saif.se). Nominerar ni till årets eldsjäl, skicka gärna en bild på vederbörande person. Gällande årets förening, skicka gärna en passande bild som representerar er förening.


Skicka nomineringar senast den 30 september till info@saif.se. Märk ämnesraden med “årets utmärkelse”.

Vill ni veta vilka som har tagit emot utmärkelser tidigare år? Kika här för föregående års vinnare.

Meny