Sveriges Akademiska Idrottsförbunds årsmöte kommer att hållas 22-23 oktober 2022!

På förbundsmötet ska bland annat nya ledamöter väljas till styrelsen.

Vi i valberedningen (se presentation av valberedningen längre ned) kommer fram till förbundsmötet att skapa oss en bild av styrelsens styrkor och behov genom dialog med er medlemmar, styrelsens ledamöter och generalsekreteraren. Vi närvarar också vid ett urval av styrelsens möten samt följer SAIFs utveckling som helhet.   

Vi vill och hoppas att vi fram till årsmötet får in massor med nomineringar, desto tidigare desto bättre! Skicka gärna in nomineringar till valberedningen@saif.se på dig eller en person du tror skulle passa för uppgiften. Ange namn, kontaktuppgifter, motivering samt om personen är tillfrågad. För att se vilka som sitter som styrelseledamöter i dag kan du klicka här.

Välkommen in med din nominering, föreningstips, förslag eller frågor

Vilka sitter just nu i valberedningen för SAIF?
Jo, Anna Magnusson är sammankallande i valberedningen och har lång erfarenhet av föreningsliv, idrottsrörelsen och ideellt arbete. Hon jobbar med organisationsutveckling och är processdesigner och facilitator till vardags. Hon har spelat basket i 20 år och idag försöker hon bli duktig på tennis. 

Lukas Berglund är den ledamot i valberedningen och styrelseordförande för Stockholms Studenters IF. Jobbar till vardags med statistisk analys kopplat till ekonomi och strategi. Spelat mycket tennis och fotboll men håller idag mest på med konditionsidrott.Meny