Studentidrottsforum 2021 närmar sig och platserna för helgen håller på att fyllas upp med föreningar. Vi kan redan nu avslöja några av helgens händelser. Tillsammans med kansliet väntar en rad workshops i kommunikation, tävling och administration. Utöver det kommer även två gästföreläsare att vara på plats i Johan Von Essen som kommer prata om engagemang och Klara Härgestam som kommer föreläsa i retorik och konsten att nå ut!

Den 6-7 november arrangeras Studentidrottsforum på Bosön Idrottscenter i Stockholm. För deltagande föreningar väntar en fullspäckad helg med workshop, föreläsningar, erfarenhetsutbyte och inte minst en galamiddag. Helgens föreläsare är nu spikade och först ut är Johan Von Essen.

Johan Von Essen är professor, verksam vid Ersta Sköndal Bräcke högskola. Han gästar för berätta om engagemang och varför vi väljer att engagerar oss. Något som är högst aktuell och går att applicera på alla idrottsföreningar i Studentidrotten.

Att nå ut till sina medlemmar kan vara en svår nöt att knäcka. Hur formulerar vi oss rätt och hur ska vi kommunicera ut det? Det kan vara frågor som föreningsledare ställer sig ofta. Klara Härgestam är retorikkonsult och hon kommer att föreläsa om retorik och konsten med att nå ut sitt budskap till sina målgrupper! Två intressanta gästföreläsare som ger er kunskap att ta med till föreningen.


Hur ansöker vi om projektstöd för att täcka resekostnaderna?
1. Anmäl er till Studentidrottsforum, har ni inte bestämt vilka som ska åka, boka upp de antal platser ni tänkt er så kan vi ändra namn i efterhand
2. Boka resa till Studentidrottsforum
3. Åk på studentidrottsforum
4. Ansök om Projektstöd för de kostnader ni haft för resa och deltagaravgift till Studentidrottsforum. (Detta är ett undantag, att betala ut stöd efter att aktiviteten genomförts. Görs för att förenkla administrationen.

Anmäl er till Studentidrottsforum genom att klicka här!
Meny