Efter ett års uppehåll är det äntligen dags för Student-SM i Futsal igen. Turneringen arrangeras 20-21 november i Göteborg av GSIF och det är full fart på förberedelserna. ”Det är kul och att få arrangera Student-SM i Futsal är en rolig erfarenhet att få uppleva”, säger Jesper Olofsson, kommunikationsansvarig.

Det har varit tätt på given mellan Studentidrottens tävlingar under hösten och fortsatt roligt blir det när Student-SM i Futsal arrangeras i november. Som för många arrangerande föreningar det här läsåret är mycket nytt då det var ett och ett halvt år i stort sett utan tävlingar. Jesper Olofsson från GSIF ansvarar för kommunikationen och beskriver det som utmanande men ändå roligt.

– Det var lite svårt just för att ingen av oss hade full koll på vad som behöver göras, men vi har sakta men säkert kommit in i det! Det finns erfarenhet från bland annat studentföreningar att bidra med, säger Jesper och fortsätter:

– För mig har det främst varit klurigt att hitta kontakter. Men jag tycker ändå vi får godkänt med facit i hand och vi har närmare 30 lag vilket var målet från början.

Med så många deltagande lag så är det tydligt att många är sugna på att både tävla mot varandra och spela fotboll.

– De deltagare som vi har pratat med har varit supertaggade och vi har fått både nya och återkommande lag till turneringen, vilket är roligt, avslutar Jesper Olofsson.


Meny