Sveriges Akademiska Idrottsförbund vill önska er alla en riktig god jul och ett gott nytt år! Under året som har gått har vi återigen kunnat börja träna, tävla och träffa varandra igen. Alla Student-SM tävlingar, Studentidrottsforum och övriga arrangemang som har genomförts är något som vi verkligen tar med oss in i det nya året. Utöver det har vi även fått in många ansökningar om projekt- & återstartsstöd vilket är ett tydligt tecken på att rörelsen varit peppade på att starta upp igen.

– Trots pandemin har denna höst verkligen varit ett lyft. Vi har inte kunnat göra allt, men det har ändå funnits Studentidrott i stor omfattning. Föreningarna har kunnat bedriva mer normal verksamhet med både lek, motion, friluftsliv och tävling. Vi är fantastiskt glada att ha kunnat genomföra Studentidrottsforum, vilken helg vi hade tillsammans, säger generalsekreterare Kristian Svensk och fortsätter:

– Många föreningar har även tagit chansen att använda projekt- och återstartsstöd både för att bygga upp- och utveckla sin verksamhet till nya höjder. Den chansen kommer att finnas kvar under 2022 och vi hoppas att än fler ska se möjligheten att ge fler chansen att uppleva hur roligt det är med Studentidrott.

Nu blickar vi framåt mot 2022 och laddar om inför ett spännande år!

Öppettider på kansliet under jul och mellandagar:

SAIFs kansli stänger ner för julledighet från och med den 23 december till och med 10 januari. Vill ni nå oss i något ärende under den perioden är ni varmt välkomna att kontakta oss via mail. Det kan dock ta längre tid än vanligt.

Meny