Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utbildningskväll – Tema: Bli vän med media!

maj 10, 2021 @ 6:00 e m - 8:30 e m

Gratis

Verktyg för att synas i press, radio och tv.

Media är intresserad av idrott. De vill gärna berätta om vad som händer inom elitidrotten. Men de är även intresserade av barn- ungdoms och breddidrotten genom fina berättelser från verksamheten. De vill göra porträtt av ledare och aktiva eller reportage ”hemma hos” halländsk idrott. De är också intresserade av att skriva om olika utmaningar föreningar kan ställas in för.

Hur förpackar ni era stories för att nå fram?
Hur vet man vad media faktiskt är intresserade av och hur förbereder ni er om media kontaktar er för att ställa frågor eller vill komma och göra ett reportage?

På utbildningen kommer ni att få tips och verktyg om hur ni kan tänka genom vilka frågor som ska ställa och var väl förberedda. Vi kommer att göra praktiska övningar för att känna på hur man bäst får ut sitt budskap genom media.

Utbildare är Hanna Sjöberg som är kommunikatör och idrottskonsulent på RF-SISU Halland. Hanna har arbetat i 20 år som journalist på en rad olika lokal -och regional tidningar runt om i landet.

Kombinera gärna denna utbildning med en föreningsutvecklingsprocess. Ta kontakt med föreningens Idrottskonsulent för att skapa en plan för föreningen. 

I dagsläget erbjuds våra utbildningar endast digitalt men det kan ändras under våren med möjlighet att träffas fysiskt.

Detaljer

Datum:
maj 10, 2021
Tid:
6:00 e m - 8:30 e m
Kostnad:
Gratis
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.sisuidrottsutbildarna.se/sokutbildning/?eventid=1468296&sisuorgid=37305

Plats

Digitalt
Meny