Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utbildning och hjälp Rapportering LOK-stöd samt Avgiftshantering i IdrottOnline – DIGITAL

maj 26, 2021 @ 6:00 e m - 8:00 e m

Gratis

Från och med den 1/7 2020 så är digital närvaroregistrering ett krav för att kunna söka LOK-stöd. Vi erbjuder därför en digital utbildningskväll kring administrativ hantering i IdrottOnline.
Kursen består av 2 delar:
– LOK-stöds rapportering inkl. nya appen
– Avgiftshantering i IdrottOnline. 

Innehåll:

LOK-stöd (ca. 18.00-18.45)
Vi går igenom LOK-stöd generellt med fördjupning kring digital närvaroregistrering via dator och app. För dig som nyligen har gått IdrottOnline Administration Grundkurs är detta till stor del repetition med viss fördjupning.

IdrottOnline avgiftshantering (ca.19.00-19.45)
Vi erbjuder en digital utbildning i avgiftshantering i IdrottOnline. Under utbildningen går vi igenom hur man kan bygga upp en struktur i hanteringen av avgifter, t.ex. medlemsavgifter, i en förening. Vi går igenom hur man skapar och tillsätter avgifter samt olika möjliga betalningsmetoder.

Upplägg
Utbildningen startar 18.00 (inloggning från 17.45). Du kan välja att bara ansluta till en av delarna. Om man bara ansluter till
del 2 -Avgiftshantering är det viktigt att vara medveten om att utbildningen redan pågår. Man får smyga in med kamera och mick avstängda.
Vi har mycket begränsade möjligheter att ge support om man endast ansluter till del 2 eftersom utbildningen då redan är igång.

Roll
Du behöver ha en Föreningsadministratörs-roll i IdrottOnline för att kunna delta fullt ut. Den tilldelas du av admin i din förening.

Kostnad
Utbildningen är kostnadsfri.

Avbokning
Då utbildningen är eftertraktad är det viktigt att du avbokar din plats i så god tid som möjligt så att någon annan kan få chansen att gå istället.
Avbokning sker till utbildning.stockholm@rfsisu.se

Övrigt
All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt. Vid felaktig mailadress kommer du att missa inloggningsuppgifter och viktig info.
Mer info samt inloggningsuppgifter kommer via mail veckan innan utbildningen. För att det skall fungera är det viktigt att du i din anmälan anger samma mail du som tänker använda vid inloggningen till kursen.

Datum:2021-05-26

Kurstillfällen:2021-05-26 18:00 – 20:00

PlatsDigitalt via Teams. Egen dator krävs.

KontaktpersonCarina Sjölander

Kontaktuppgifterutbildning.stockholm@rfsisu.se

Välkommen med din anmälan!

Detaljer

Datum:
maj 26, 2021
Tid:
6:00 e m - 8:00 e m
Kostnad:
Gratis
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.sisuidrottsutbildarna.se/sokutbildning/?eventid=1451142&sisuorgid=37310

Plats

Digitalt
Meny