Studentidrottsforum närmar sig med stormsteg och nästa vecka får Studentidrotten äntligen träffas på Bosön i Stockholm för inspirerande föreläsningar, utbyte med andra i vår rörelse, rolig träning och en glittrande galamiddag!

Förberedelserna för Studentidrottsforum är inne i sitt slutskede och på SAIF:s kansli arbetas det hårt för att sätta den sista planeringen inför helgen och föreningsutvecklare Fredrik Ginsby berättar att känslan på kansliet är god.

– Tanken på att få träffas fysiskt igen kändes overkligt för bara 2 månader sedan, men snart står vi inför det faktum att vi kan träffas igen. Vi är supertaggade, både styrelse och kansli, där vi har preppat och förberett för en fullspäckad helg med aktiviteter av olika slag, säger han och fortsätter:

– Vi har några aktiviteter som föreningar i allra högsta grad är involverade i, vilket också känns väldigt kul! Såhär tätt inpå genomförande så är det såklart saker som dyker upp som man försöker lösa, men i det stora hela är allt på sin plats. Slutspurten är nästa vecka när vi kommer packa bilen full med material för helgen, fixa de sista namnbrickorna, köpa in gott snacks och rigga allt ute på Bosön, så det ska bli superkul.

I stort sett alla platser är bokade och det märks i rörelsen att många längtar efter helgen.

– Hur upplever du känslan ute hos föreningarna som anmält sig?

– Den respons vi hittills fått är att stämningen är god och att deltagarna är MINST lika taggade som vi. Jag tror att vi alla ser fram emot en helg tillsammans, det är också lite exotiskt att vi samlas på Bosön, Idrottens högkvarter på något sätt, som jag tror bidrar till en härlig inramning och upplevelse.

Schemat är fullspäckat och det kommer finnas gott om aktiviteter både under lördagen och söndagen. Det finns mycket att se fram emot men mest av allt längtar Fredrik till att få träffa alla engagerande och inspirerande föreningar.

– Personligen kommer jag njuta av mötet med alla engagerade människor i våra medlemsföreningar, men jag kommer också njuta av att se hur vi alla kommer sträva mot ett gemensamt mål, att göra en minnesvärd konferens för oss och alla deltagare. jag är sjukt taggad på en hel helg på Bosön med alla som kommer dit!

– Vad hoppas du att de som deltar kommer att ta med sig hem när helgen är slut?

Jag tror att vi alla kommer ta till oss olika saker under helgen beroende på vad det är som driver en själv i sitt engagemang. Men det gemensamma för oss alla är att jag hoppas att man ska känna sig inspirerad, fått nya perspektiv eller ha en känsla om att ”det här vill jag att min förening ska utveckla” – vad det nu än må vara, avslutar Fredrik Ginsby.

Meny