Efter ridsport och segling är det dags för nästa SM-tävling för Studentidrotten när den numera traditionsenliga Student-SM i Futsal som arrangeras av Göteborgs Studenters Idrottsförening den 20-21 november.

Student-SM i Futsal börjar bli en klassiker för Studentidrotten och efter ett års uppehåll på grund av pandemin så är det äntligen dags igen! I november samlas fotbollslag från vår rörelse för att göra upp om vilka som blir Student-mästare i Futsal 2021. Helgen brukar vara högt uppskattad bland deltagarna där man utöver att tävla mot varandra också ges möjligheten att träffa andra idrottare inom vår rörelse, nya vänner och bredda sitt nätverk.

Lagen kan bestå av max 12 personer och 2 lagledare. För mixlagen gäller att det är två spelare av vardera kön på planen under hela matchen. För att delta i turneringen krävs att du är student och medlem i en förening som är ansluten till Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Om ni inte är medlem i en förening som är kopplad till förbundet går det även att lösa ett tillfälligt medlemskap i arrangörens förening (GSIF).

Sista anmälningsdagen är 20/10 så om ni vill ha en plats i turneringen är det läge att anmäla er så snart som möjligt.

För mer om information om futsal-SM kan ni besöka deras FB-sida där det publiceras nyheter löpande: Student-SM i Futsal.


När: Lördag till söndag 20-21 november 2021.
Var: Lundbystrandshallen i Göteborg.
Sista anmälningsdag: 20 oktober.
Anmälningslänk: Anmäl er här
Anmälningsavgift: 2000:-/lag + 500:- i deposition. Vill ni ha boende finns det ett begränsat antal platser som kostar 300:-/person.

Har du fler frågor eller funderingar?

Maila Göteborgs studenters IF via studentsm@gsif.se eller kontakta adam.stigborg@saif.se som är tävlingsansvarig på SAIF.

Meny